Diciplines

Onderhoudsinspectie

U moet kunnen vertrouwen op uw rotating equipment. Met de uitgebreide inspectie methouden, onderhoud en optimalisatie van uw installaties zal Vibatec BV u ondersteunen om stilstand in uw machinepark te voorkomen. Treedt er toch een storing op, dan komen we direct in actie.

Vibatec is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.
Wij plaatsen, onderhouden en reviseren:

pompen
ventilatoren
compressoren
tandwielkasten
verbrandingsmotoren

Rotating equipment in het algemeen zoals bovenstaand (pompen ventilatoren e.d.)
maar ook (gas)turbines in het bijzonder worden steeds vaker met behulp van thermografiecamera's of borescopisch onderzocht. Vibatec BV is in staat om deze hoogstaande inspecties voor u uit te voeren.
Een combinatie van trillingsanalyse en thermografie kan veel mogelijke storingen vroegtijdig opsporen. Als onderhoudspartner levert Vibatec BV u een betrouwbare installatie.
Wanneer wij tevens voor u de diverse inspecties zoals; trillingsmetingen (condition monitoring), balanceringen, thermografie, borescopie en optimalisatie van as uitlijningen mogen uitvoeren, maken wij samen met u een Onderhoudsplan.
Door gesammenlijke afspraken af te stemmen in een Onderhoudsplan zijn we in staant om uw machine park in een uitstekende conditie te krijgen en te behouden. Dit zal resulteren in een verhoogde veiligheid en beschikbaarheid van uw installaties, waarbij tevens de onderhoudskosten aanzienlijk lager zullen zijn. Hierdoor zal u tevens de concurentie ver voor blijven en kan u verder werken aan uw strategie voor het realiseren van nog meer omzet, het vertrouwen bij uw klanten en uw product en mensen in uw onderneming.

Per E-mail:

U kunt ons per E-mail bereiken via info@vibatec.nl

Telefonisch:

Via ons vaste nummer of via de onderstaande contactpersoon.

Schriftelijk

Via ons onderstaande postadres.Contactpersoon:


R. Tjakkes +31(0)641146285Bezoekadres:


Wittevlinderweg 21 M

Postcode: 1561-PS

Wormerveer  Zaanstad

Tel: +31(0)641146285

Fax: +31(0)756700426Postadres:


Rode Ring 134

Postcode: 1566-HV

Assendelft  Zaanstad

Tel: +31(0)756700426

Fax: +31(0)756700426


E-mail  info@vibatec.nl   Internet site:  www.vibatec.nl